Kemikaalituotteet


PLAFORIZATION

 

Kun osa on käsitelty Toranilla, sillä on sisätilassa viikkojen ja jopa kuukausien korroosiosuoja. Lentoruostetta ei esiinny!Tiesitkö, että PLAFORIZATION ™ on "luodinkestävä"? Tässä kuvassa PLAFORIZATION ™ esikäsittely kestää 22. kaliiperin luotien läpäisyn. Plaforization tartunnan laatu on ylivoimainen, maali venyy vaan ei lohkeile irti esikäsitellystä metallilevystä. TORANIN tartuntakyky on todella ylivoimainen!

Toran 3

PUHDISTUS/RASVANPOISTO/PASSIVOINTI

Yksi vaiheinen, käyttövalmis tuote metallipintojen esikäsittelyyn ennen maalausta, sopii märkämaalaukseen ja jauhemaalaukseen.

Tuote toimii huonelämpötilassa kastomenetelmällä:

Kasto
Valutus
Kuivaus
1 - 3 minuuttia
4 - 6 minuuttia (tai enemmän jos mahdollista)
5 - 10 minuuttia uunissa
 • Pohjautuu vaarattomiin liuottimiin
 • Ei syttyvä
 • Ei tarvitse huuhtelua
 • Jopa 400-500 tuntia suolasumua teräkselle jauhemaalattuna
 • Ei tuota jätevesiä eikä lietettä
 • Tuote ei ole myrkyllinen eikä vahingollinen
 • Ei tarvitse analysoida, huoltovapaa
 • VOC vapaa (European law 1999/13/EC)

Käsittelyssä kappaleet saavat 1-2 mikronin orgaanisen pinnoitteen, joka lisää maalin tarttuvuutta, ja antaa sisätiloissa muutaman viikon korroosiosuojan sekä parantaa korroosiokestävyyttä. Jauhemaalatulle teräkselle 400-500 tuntia, galvanoidulle teräkselle jopa 700-800 tuntia suolasumun kestoa (asiallisesti suoritettu testi kertoo tarkemman tuloksen).

Tämä erityinen orgaaninen pinnoite absorboi öljyä keskimäärin 1.5 gr/ m2 metallipinnalla. Näinollen kemikaalin kestoikä on käytännössä rajoittamaton kunhan öljymäärä ei ylitä raja-arvoa.

Tämä prosessi on taloudellinen ja tehokas moneen sovellukseen sekä luotettava vaihtoehto rasvanpoistoon, Tri-pesulle, rautafosfatoinnille ja jopa sinkkifosfatoinnille.

Seuraavien materiaalien kohdalla tulee suorittaa soveltuvuustesti LABORATORIOSSAMME: pursotetut alumiiniprofiilit, kuumagalvanoitu pinnoite, runsaasti piitä sisältävät seokset sekä Zamak. Nämä materiaalit voivat vaatia erillisen mekaanisen tai kemiallisen käsittelyn.

 

Pesulaitteet

 


Toran 3 / A

PUHDISTUS/ RASVANPOISTO / PASSIVOINTI

Yksi vaihe, käyttövalmis tuote metallipintojen esikäsittelyyn ennen maalausta, sopii märkämaalaukseen ja jauhemaalaukseen.

Tuote toimii huonelämpötilassa kastomenetelmällä:

Kasto:
Valutus ja kuivuminen
1 - 3 minuuttia
8 - 10 minuuttia (huonelämpötilassa)

Ominaisuudet:

 • Pohjautuu vaarattomiin liuottimiin
 • Syttyvä neste
 • Ei tarvitse huuhtelua
 • Jopa 400 tuntia suolasumua teräkselle jauhemaalattuna
 • Ei tuota jätettä, eikä lietettä
 • Ei tarvitse itse analysoida
 • Huoltovapaa

Käsittelyssä kappaleet saavat 1-2 mikronin orgaanisen pinnoitteen, joka lisää maalin tarttuvuutta, ja antaa sisätiloissa muutaman viikon korroosiosuojan sekä lisää teräksen korroosiokestävyyttä jauhemaalattuna aina 400 tuntiin tai enemmän (suolasumutestissä).

Tämä erityinen orgaaninen pinnoite absorboi öljyä keskimäärin 1.5 gr/m2 metallipinnalla. Näin ollen kemikaalin kestoikä on käytännössä rajoittamaton kun öljymäärä ei ylitä raja-arvoa.

Tämä prosessi on taloudellinen ja tehokas moneen sovellukseen sekä luotettava vaihtoehto rasvanpoistoon, Tri-pesulle, rautafosfatoinnille ja jopa sinkkifosfatoinnille.

Seuraavien materiaalien kohdalla tulee suorittaa soveltuvuustesti LABORATORIOSSAMME: pursotetut alumiiniprofiilit, kuumagalvanoitu pinnoite, runsaasti piitä sisältävät seokset sekä Zamak. Nämä materiaalit voivat vaatia erillisen mekaanisen tai kemiallisen lisäkäsittelyn.

Pesulaite

KORKEAPAINEPESU kemikaalilla PHOSTRI SR HP

Pesu suoritetaan korkeapaineruiskulla käsin. Lämpötila 40 - 100 astetta C. Kemikaalin seossuhde 0,6-1,5 % veteen. Suihkutusaika 1-3 minuuttia. Paine 50-120 baaria.

Suosittelemme suljettua kiertoa, suihkutettu neste viedään kokooja-altaan kautta suodattimille (kiinteä jäte ja öljysuodatin). Mikäli pestävissä kappaleissa on paljon kiinteää jätettä on suositeltavaa käyttää lisäksi nauhasuodatinta kuten kuvassa.

Suihkutuksen jälkeen kappaleen annetaan kuivua ja sen jälkeen se on valmis maalattavaksi. Kappaleeseen tulee korroosiosuoja sisätiloissa muutaman viikon ajaksi. Tämä esikäsittelymenetelmä sopii TERÄKSELLE, ALUMIINILLE sekä GALVANOIDULLE TERÄKSELLE. Käsittelyssä kappaleen pinta myös fosfatoituu.